Healings underbara energier

Healing och meditation går mycket hand i hand enligt min uppfattning. När du mediterar så skapar du automatiskt en länk till ditt sanna jag (högre jag) och blir också sensitiv inför dina egna känslor. Man blir medveten om sin kropp men också om sina känslor och tankar på ett annat sätt.

Det jag har lärt mig under åren inom healing vill jag nu försöka förmedla vidare och ger nu ett tillfälle till detta och hoppas att det ska bli fler med mig som tycker om healingens underbara krafter.
Antingen så tror man eller inte, men har man inte provat så vet man ju heller inte.
Personligen är jag övertygad - men vad är du?

Det finns många olika namn på healing men i grund och botten så är de alla lika varandra - det är en energi som öppnar upp dina sinnen och gör så att din egen kropp börjar mottaga den höga energi som uppstår. För en del låter detta väldigt kufiskt men man får skaffa sig sin egen uppfattning om vad man ska tro.

Vill du också prova - anmäl ditt intresse 0708-826560

 NY KURS

 

Healing kurs

För användning i eget bruk
Lördag 14 Mars 2020
Kl 10.00-16.00


Under dagen kommer jag tillsammans med Er försöka frigöra Era egna energier till att kunna åtnjuta denna härliga form av välmående. Ni kommer att få lära Er hur man kan komma i kontakt med healing, med hjälp av olika tekniker samt att komma i kontakt med Din egen energi, och andras. Det enda jag önskar är att Du har ett öppet sinne.
Är Du villig att ge av Din tid, tveka inte - anmäl Dig för för Ditt eget välmående.

Medtag egen lunch

Pris: 1100 kr
Anmälan sker till
0708-826560 el. info@emga.se

Senast 29 februari 2020